Nemes Orsolya: Együtt van dolgunk

Régóta foglalkoztat a generációk változása, ez a prezentáció pont a lényegre világít rá.

Nemes Orsolya prezentáció-dizájner és tréner. Tipikus Y-generációs pályát futott be: tanult Németországban, Budapesten és Finnországban. Egyetemi éveit azzal töltötte, hogy kiderítse, mit is kezdjen az életével. Diploma után az egyik vezető tanácsadó cégnél helyezkedett el, ahol a saját bőrén tapasztalta meg, hogy a generációs különbségek hatalmas gátat jelenthetnek a munkahelyi együttműködés során. Előadásában a huszonévesek nem „nehezen kezelhető mai fiatalok", hanem egy olyan generáció, akiknek csupán más preferenciái és elvárásai vannak -- a munkahelyen is. Forrás: Youtube

 

 

Nándi bácsi.

Én csak így ismerem. Személyesen már nem, csak a képein keresztül találkoztam vele. Meg persze a szellemével, hiszen úgy alakult, hogy itt lakom és ezeket a sorokat is innen, a Pozsonyi útról írom, ahol majd' 20 évig élt családjával. Az alábbi videókkal állítok neki emléket. Még több videó itt.

 

 

 

Zseniális prezentáció - Mester Tomi - TedxYouth

Nemrég jártam a Toastmasters retorikai klubban. Éppen felkonferálás volt a feladat. Ehhez a friss tagok közül választottak, és hát jómagam kerültem "színpadra". Nem volt kötelező a dolog, de mivel improvizációs gyakorlat volt, kellett egy kis buzdítás. Úgyhogy köszi Tomi! Amit pedig itt láthattok, az egy fergeteges prezentáció.

 

<< Vissza