esküvői fotózás Budapest - wedding photography Budapest

Örömmel vállalok esküvői fotózást Budapesten, ahogy az ország vagy Európa vagy a világ más országaiban szintén. Egy budapesti esküvői fotó mindig unikum marad, hiszen olyan illusztris helyeken tudunk fényképeket készíteni, amelyek bárhol a világon nagy tetszésre tesznek szert. Budapesten esküvői fotózásra kiemelném a Dunapartot, a dunai hidakat, a Budai Várat, a belváros bármelyik részét, de szóba jöhet bármelyik szép park vagy tér vagy kedvelt városrész. Nagy kedvenc a Margit-sziget, a Hősök tere, az Andrássy út, a Bazilika környéke, a rakpartok, nem beszélve a parlament és környékéről.

Egy budapesti esküvői fotózás nem zárja ki azt, hogy az esküvő előtti fényképezkedést valahol vidéken, vagy bárhol máshol, messze a fővárostól ejtsük meg. Az esküvő előtti fotózást leggyakrabban jegyes fotózásnak hívják, angolul engagement session (e-session), de nevezik előfotózásnak (casual pre-wedding shoot).

Budapest a világ egyik legszebb, ha nem a legszebb városa, fővárosa, az itt megtartott esküvők hangulata és a budapesti esküvői fotók grandiózus hangulata mindenképpen említésre méltó. Azt is mondhatnám, hogy Budapest a világ egyik legszebb, ha nem a legszebb esküvő helyszíne, ahol különlegesen szép esküvői fotók készülnek évről évre.

Ha vidéken tervezed az esküvődet és mégis szeretnél budapesti esküvői fotókat, erre is szívesen vállalkozom, akár az esküvői előtt vagy utáni időszakban. Jegyes fotózást is érdemes Budapestre szervezni, hiszen sokan itt ismerkedtek meg, sok jegyespárnak van kellemes emléke Budapestről.

Ha kérdésed van, időpontot szeretnél foglalni, akár budapesti esküvői fotózás, vidéki esküvői fotózás kapcsán, keress bizalommal az elérhetőségeimen. Ha jelenleg nem tervezel esküvőt, és szeretnétek egy hangulatos páros fotózást Budapesten vagy más városban, akár külföldön, akkor is számíthattok rám. Családi fotókat is hasonló rugalmassággal készítek, megegyezés szerinti helyen és időben, tehát családi fotózás is szintén gyakori megbízás, bátran keressetek!

Ha van külföldi ismerősöd, aki Budapesten tervez esküvőt, bátran ajánld a fővárost és Magyarországot. Rengeteg ember, egyre több külföldi választja Budapestet esküvői helyszínnek, természetesen jómagam is örömmel teljesítek külföldi felkéréseket.

 

nászút fotózás - honeymoon photography - tengerparti nászút fotó

Örömmel vállalok belföldön vagy külföldön, akár több napos nászút fotózás megbízásokat. A mézeshetek megörökítése egyre divatosabb szolgáltatás, a párok gyakran a mézeshetek alatt is összeházasodnak még egyszer. Ekkor leggyakrabban egzotikus helyszíneket választanak, amiket itthon nem volna lehetőség, pl. tengerpart. A helyszínek között lehet akár Mallorca vagy Kanári szigetek, Tenerife, stb. A nászút fotó ajánlat ügyben várom érdeklődéseteket!

 

étel fotó Budapest - food photo Budapest - ételfotó Budapest


Az étel fotózás az utóbbi évtizedben lett egyre gyakoribb felkérés számomra. Étel fotózást vállalok az ország egész területén, természetesen a fővárosban is mindenhol. Az ételfotózást a helyszínre vitt stúdió felszerelésekkel oldom meg.

Vállalok komplett étlapok (étlapokon lévő összes étel fotózása) teljes fotózását, új vagy megújított ételek fotózását, akár éttermi eseményekkel egybekötve (pl. borvacsorák, borestek, stb.), akár éttermi riport fotókkal kiegészítve. Az étlap és az ételek fotózásának leggyakoribb időpontja a kb. negyedévente szokásos étlapváltás (melyet általában próbafőzés előz meg, ekkorra érdemes időzíteni a gasztró (étel) fotózásokat is). Az esemény a megújított étlapokon szereplő új vagy variált ételek fotózásából, néha a stáb fotózásából, konyhai műveletekből, ellesett pillanatokból, riportjellegű képek készítéséből áll.

A fenti fotózásokat összefoglaló néven gasztro fotózásnak vagy gasztronómiai fotózásnak hívom, mely magába foglalja az ételek és az éttermek külső és belső helységeinek fotózását, és a szakácsok, séfek, felszolgálók, étteremvezetők, sommelier, pultosok, vendégek, stb. fotózását is.


étel fotózás (gasztró fotózás) fotó felszerelés:


Az étel fotózáshoz szükséges stúdió felszerelés mobil, azaz bármilyen helyszínen könnyen telepíthető és használható. Gasztró fotózást általában a sütés-főzés közelében végzem, hogy az ételek minél frissebb állapotukban legyenek megörökítve. A helyszínen csupán üres asztalra, nyugodt helyre, egy ideálisan diszkrét helységre és elektromos áramra van szükségem, a többi, étel fotózáshoz szükséges eszközt (világítás, lámpa, vaku, állvány, hátterek, fényformálók, derítőlapok, állványok, fényképezőgépek, kamerák, stb.) viszem magammal.

 

étel fotózás ára Budapest (és vidék):


Budapesti étel fotózás esetén nem számítok fel üzemanyag költséget, Budapesten kívüli étel fotózás esetén a km díjszabás a megszokott 60Ft/km, az árakat pedig a feladatnak megfelelően alakítom ki a megrendelővel együtt.

 

riport fotó Budapest - report photography


A riport fotózás magába foglalja a külső és belső terekben elkészített magán vagy vállalati célra megrendelt riportfotózást és a teljes utómunkát, szükséges retusálást. Riport fotózást egész évben vállalok stúdióban, külső területeken, Budapesten, más városokban, vidéki helyszíneken, vagy külföldön is.
Riport fotók télen nyáron készíthetők külső vagy belső budapesti helyszíneken, és természetesen bármilyen más vidéki helyszínen is.

Vállalok cégek, vállalatok, vállalkozások, éttermek, vendéglátóhelyek, bármilyen egyéb céges megrendelés számos fajtájú (reklám, pr, stb. fotózás) fotós munkáját, marketing anyagokhoz szükséges képanyagok elkészítését.

 

riportfotózáshoz szükséges eszközök


Riportfotózáshoz szükséges a legkevesebb felszerelés, összesen egy hátizsáknyi fényképezőgép, objektív, egyéb. A riport fotózást általában eseményfotózásnak is hívjuk, mivel zömmel események, rendezvények számára készülnek a képriportok.

Az esküvői fotózásnál is majdnem egész nap zajlik a riport fotók készítése, csakúgy, mint minden más vállalati, céges esemény megörökítésénél.

 

portréfotózás ára Budapest (és vidék)


A riportfotózás ára a személyre szabott igényeknek megfelelően (pl. fotózás időtartama, fotók felhasználási célja, utómunkák, retusálás) alakítható ki. A budapesti riport fotózás ára magába foglalja a helyszínre érkezést, azaz budapesti riport fotózás esetén nincs külön km költség.

Vidéki helyszínek esetén a riportfotózás ára mellett 60Ft/km útdíjat számítok fel, több napos fotózás esetén megegyezés szerint.

 

portré fotó Budapest - portrait photography


A portré fotózás magába foglalja a külső és belső terekben elkészített magán vagy vállalati célra megrendelt portréfotózást és a teljes utómunkát, szükséges retusálást.

Portré fotózást egész évben vállalok stúdióban, külső területeken, Budapesten, más városokban, vidéki helyszíneken, vagy külföldön is.
Portré fotók télen nyáron készíthetők külső vagy belső budapesti helyszíneken, és természetesen bármilyen más vidéki helyszínen is.

Vállalok cégek, vállalatok, vállalkozások, éttermek, vendéglátóhelyek, bármilyen egyéb céges megrendelés számos fajtájú (reklám, pr, stb. fotózás) fotós munkáját, marketing anyagokhoz szükséges képanyagok, elkészítését.

 

portréfotózáshoz szükséges eszközök


Portré fotózás során is, csakúgy, mint az ételfotózásnál, mobil stúdió felszerelés alkalmazása egy hasznos lehetőség. Mobil stúdió eszközök kiválóan alkalmazhatók egyéni, vagy csoportos, pl. céges portrék készítéséhez is.

 

portréfotózás ára Budapest (és vidék)


A portréfotózás ára a személyre szabott igényeknek megfelelően (pl. fotózás időtartama, fotók felhasználási célja, utómunkák, retusálás, szükséges eszközök) alakítható ki. A budapesti portréfotózás ára magába foglalja a helyszínre érkezést, azaz budapesti portré fotózás esetén nincs külön km költség.

Vidéki helyszínek esetén a portréfotózás ára mellett 60Ft/km útdíjat számítok fel, többnapos fotózás esetén külön megegyezés szerint.

 

<< Vissza