Jegyesfotózás - előfotózás - e-session - esküvő előtti fotózás

Rajongok az esküvő előtti fotózásokért! Az előfotózás pillanatai nálam kivétel nélkül felhőtlen, jópofa események, melyek alkalmával kiválóan összedolgozunk emberileg és technikailag kimaxoljuk a lehetőséget. A jegyesfotózás lehetőséget biztosít arra, hogy gyakoroljunk, ötleteljünk, szükség esetén megmutassam és legjobb tudásom szerint formáljam, rendezzem a hangulatot, a pózokat, a technikát. Az esküvő napjára profi fotómodellé váltok, már ismerősként üdvözöljük egymást, tudjuk és érezzük egymás stílusát, hogy minél hangulatosabb képek készüljenek.

A jegyesfotózás kb. 2 óráig tart, néha picit tovább, ha bírjuk szusszal és annyira élvezzük, hogy nem bírjuk abbahagyni. Helyszínek tekintetében az esküvő előtti fotózás lehet kedvenc helyetek, esetleg megismerkedésetek helyszíne, bármilyen kedves, emlékekkel teli hely. Hozhattok kutyust, elmehetünk piknikezni, sétálni, a lehetőségek száma végtelen. Természetesen rámbízhatjátok az egészet és én mindent megszervezek, ha szeretnétek, sminkest is hívok vagy intézek.

 

Szúdy Péter Galéria - Jegyes fotózás - előfotózás - e-session - esküvő előtti fotózás

 

A helyszínek tekintetében rugalmas vagyok, mindig próbálok a legextrémebb ötleteknek is megfelelni, no persze józan határokon belül. Javaslatom az esküvő előtti fotózás időpontjára a lakodalom előtti heteket, de leginkább hónapokat. Az időpontban megegyezhetünk már az első találkozáskor, amikor véglegesítjük az esküvői fotó szerződés feltételeit.

Hány fotó készül jegyesfotózások alkalmával? A helyes válaszom, hogy attól függ. Átlagosan 50 vagy akár 100 fotó is, természetesen ezeket jóval az esküvőt megelőzően kézhez kapjátok gondosan utómunkázva, szükség esetén retusálva. A technikai hozzáadott értéke az e-session során készült fotóknak, hogy megismeritek magatokat divatos, felhőtlen, beállított, ellesett profi fotókon, az esküvői "finomhangolásokat" (pl. smink, színek, stílusok, pózok, helyek, stb.) oldott hangulatban tehetitek meg. Ha szeretnétek, az esküvő előtti jegyesfotózás és az esküvő között beiktatok Nektek egy inygenes konzultációs alkalmat, amelynek során a menet közben összegyűlt kérdésekre választ kaptok, továbbá végigszaladhatunk az esküvő napjának fontos eseményein.

 

 

<< Vissza