31 dec

Boldog Új Évet Kívánok!

Happy New Year!

Kedves Olvasóm! Boldog Új Évet Kívánok!

I wish Happy New Year to all my readers out there!

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

 

 

26 dec

Hegyestű Monoszló Köveskál Káli-medence panoráma

lovely panorama of Kali basin in the Balaton uplands

Gyönyörű napos de ködös panoráma nyílt ma gyerekkorom kedvenc helyéről, a Hegyestű tetejéről. Innen kezdődik a Káli-medence, a képen jobboldalt Köveskál látható, a háttérben pedig felsejlenek a tanúhegyek lágy kontúrjai.

Marvellous panorama from Hegyestű the volcanic peak point near Zánka and Monoszló village. I spent my childhood here & No.1 holy place to stay for a while - relax - pray - thanksgiving - pay respect to Christmas - and last but not least take a photo.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

 

 

23 dec

esküvői fotózás akció

wedding photo sale

Karácsonyi esküvői fotó akció! 10% kedvezményt adok a 2015.12.31-ig lefoglalt 2016-os esküvői fotózások árából!

Részletekért keressetek! Boldog Karácsonyt!

Save 10%! Sale for 2016 wed season! Write for details! Happy Xmas!

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

 

16 dec

digitális esküvői fotózás
digital wedding photography


2005-ben, pontosan 10 évvel ezelőtt tértem át a digitális (esküvői) fotózásra. Első digitális esküvői fotómat láthatjátok az alábbiakban, amúgy érdekes korszakváltás volt, amit azóta is nem győzök üdvözölni! Természetesen rengeteget köszönhetek a filmes korszaknak, például a szakma iránti alázatot, technikai és kompozíciós precizitást, maximalizmust, és persze nagyszerű mestereket. A digitális korszak azonban egy szempillantás alatt maga mögött hagyott mindent, semmi kétség.

My very first digital wedding photo is here and I welcomed the change. This technology shift meant a huge quality improvement for the photography especially wedding industry. Not just because of the technical change but the picture quality and the new tricks and styles with the DSLR cameras.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

14 dec
Prezi HR meetup – Talent Get Together – Design thinking


Másodízben vettem részt a Prezi (prezi.com) szervezésében életre hívott Talent Get Together HR meetup eseményen. A helyszín mi más lehetne, mint a Prezi Nagymező utcai House of Ideas helysége. Hála Fekete Kinga és Radnai Judit HR-es kolleginák linkedin invitálásának, kicsit megint közelebb került a fejemben a design thinking és HR kapcsolata. Jómagam, mint vizuális perszóna, ez a kapcsolat persze adott, hiszen én bármiben megtalálom a képi (design) világot. Természetesen kattintottam egy instagramot, ezt látjátok itt.


Talent Get Together as Prezi meetup says. This was the second HR meetup and I joined with love again. Huge thanks for HR team! It's easy to follow the invitation and joining process via linkedin and here we go! Relationship between design thinking and HR is exciting and definitely a new wave of learning I mean life long learning from science of human resources. Clicksforpix and shooting a snapshot with instagram is inevitable. Enjoy!


Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

 

 

13 dec

werk fotó instagram

werk photo instagram

Werk fotó Budapest, azt is írhatnám, hogy önarckép - arc helyett ujjal, egy iPhone 6 plus segítségével.

Werk photo from Budapest a.k.a. self finger portrait from instagram taken with iPhone 6 plus. LOL.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

 

12 dec

étel fotó Budapest


Az étel fotózás az utóbbi fél évtizedben lett egyre gyakoribb felkérés számomra. Étel fotózást vállalok az ország egész területén, természetesen a fővárosban is mindenhol. Az ételfotózást a helyszínre vitt stúdió felszerelésekkel oldom meg. Vállalok komplett étlapok (étlapokon lévő összes étel fotózása) teljes fotózását, új vagy megújított ételek fotózását, akár éttermi eseményekkel egybekötve (pl. borvacsorák, borestek, stb.), akár éttermi riport fotókkal kiegészítve. Az étlap és az ételek fotózásának leggyakoribb időpontja a kb. negyedévente szokásos étlapváltás (melyet általában próbafőzés előz meg, ekkorra érdemes időzíteni a gasztró (étel) fotózásokat is). Az esemény a megújított étlapokon szereplő új vagy variált ételek fotózásából, néha a stáb fotózásából, konyhai műveletekből, ellesett pillanatokból, riportjellegű képek készítéséből áll. A fenti fotózásokat összefoglaló néven gasztro fotózásnak vagy gasztronómiai fotózásnak hívom, mely magába foglalja az ételek és az éttermek külső és belső helységeinek fotózását, és a szakácsok, séfek, felszolgálók, étteremvezetők, sommelier, pultosok, vendégek, stb. fotózását is.


Étel fotózás (gasztró fotózás) fotó felszerelés:


Az étel fotózáshoz szükséges stúdió felszerelés mobil, azaz bármilyen helyszínen könnyen telepíthető és használható. Gasztró fotózást általában a sütés-főzés közelében végzem, hogy az ételek minél frissebb állapotukban legyenek megörökítve. A helyszínen csupán üres asztalra, nyugodt helyre, egy ideálisan diszkrét helységre és elektromos áramra van szükségem, a többi, étel fotózáshoz szükséges eszközt (világítás, lámpa, vaku, állvány, hátterek, fényformálók, derítőlapok, állványok, fényképezőgépek, kamerák, stb.) viszem magammal.


Étel fotózás ára Budapest (és vidék):


Budapesti étel fotózás esetén nem számítok fel üzemanyag költséget, Budapesten kívüli étel fotózás esetén a km díjszabás a megszokott 50Ft/km, az árakat pedig a feladatnak megfelelően alakítom ki a megrendelővel együtt.
Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

12 dec

esküvői fotó Budapest

wedding photography Budapest

Örömmel vállalok esküvői fotózást Budapesten, ahogy az ország vagy Európa vagy a világ más országaiban szintén. Egy budapesti esküvői fotó mindig unikum marad, hiszen olyan illusztris helyeken tudunk fényképeket készíteni, amelyek bárhol a világon nagy tetszésre tesznek szert. Budapesten esküvői fotózásra kiemelném a Dunapartot, a dunai hidakat, a Budai Várat, a belváros bármelyik részét, de szóba jöhet bármelyik szép park vagy tér vagy kedvelt városrész. Nagy kedvenc a Margit-sziget, a Hősök tere, az Andrássy út, a Bazilika környéke, a rakpartok, nembeszélve a parlament és környékéről.

Egy budapesti esküvői fotózás nem zárja ki azt, hogy az esküvő előtti fényképezkedést valahol vidéken, vagy bárhol máshol, messze a fővárostól ejtsük meg. Az esküvő előtti fotózást leggyakrabban jegyes fotózásnak hívják, angolul engagement session (e-session), de nevezik előfotózásnak (casual pre-wedding shoot).

Budapest a világ egyik legszebb, ha nem a legszebb városa, fővárosa, az itt megtartott esküvők hangulata és a budapesti esküvői fotók grandiózus hangulata mindenképpen említésre méltó. Azt is mondhatnám, hogy Budapest a világ egyik legszebb, ha nem a legszebb esküvő helyszíne, ahol különlegesen szép esküvői fotók készülnek évről évre.

Ha vidéken tervezed az esküvődet és mégis szeretnél budapesti esküvői fotókat, erre is szívesen vállalkozom, akár az esküvői előtt vagy utáni időszakban. Jegyes fotózást is érdemes Budapestre szervezni, hiszen sokan itt ismerkedtek meg, sok jegyespárnak van kellemes emléke Budapestről.

Ha kérdésed van, időpontot szeretnél foglalni, akár budapesti esküvői fotózás, vidéki esküvői fotózás kapcsán, keress bizalommal az elérhetőségeimen. Ha jelenleg nem tervezel esküvőt, és szeretnétek egy hangulatos páros fotózást Budapesten vagy más városban, akár külföldön, akkor is számíthattok rám. Családi fotókat is hasonló rugalmassággal készítek, megegyezés szerinti helyen és időben, tehát családi fotózás is szintén gyakori megbízás, bátran keressetek!

Ha van külföldi ismerősöd, aki Budapesten tervez esküvőt, bátran ajánld a fővárost és Magyarországot. Rengeteg ember, egyre több külföldi választja Budapestet esküvői helyszínnek, természetesen jómagam is örömmel teljesítek külföldi felkéréseket.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Rengeteg esküvői fotóm és természetesen sok sok budapesti esküvői fotózás képei is fent vannak az alábbi oldalon. Mywed Peter Szudy Budapest Hungary wedding photographer.

 

 

 

10 dec

BlaBlaCar Budapest CSR karácsonyi buli

BlaBlaCar Budapest CSR Christmas party

BlaBlaCar budapesti karácsonyi CSR partijára voltam ma hivatalos. Egy szuper hangulatú este volt, ismerkedős, játékos, és felelős. Felelős? Mármint vállalati társadalmi felelősségvállalásra gondolok most, azaz CSR (corporate social responsibility).

A BlaBlaCar startup telekocsi céget eleve egy társadalmilag felelős ügy hozta létre, miszerint autók, utak megosztása "idegen" utasokkal, költség megosztása utastársakkal és sofőrökkel. A mai karácsonyi BlaBlaCar CSR est bebizonyította, hogy a cég létrehozására és továbbfejlesztésére tett kísérletek nem voltak hiábavalók, hiszen a legnagyobb telekocsi közösséggé nőtte ki magát a startup, eközben nem feledkezett meg a rászorulókról.

A BlaBlaCar menedzserei időről időre fontosnak tartják, hogy a közlekedés és környezetvédelem mellett más (társadalmilag is) felelős ügyek mellett is kiálljanak és példát mutassanak. Nem volt másként ez ma sem, amikor is az volt a feladatunk, hogy otthonról hozott, de rászoruló gyerekeknek továbbra is nagy örömet nyújtó ajándékokat, tárgyakat, játékokat közösen becsomagoljuk. A BlaBlaCar pedig karácsonyi ajándékként fel fogja ajánlani rászoruló gyermekeknek. 

Jómagam is vittem és csomagoltam, apró kis plüssfigurákat ajánlok fel a gyerekeknek. Köszönöm BlaBlaCar! Élmény volt! Nektek skacók pedig Boldog Karácsonyt!

BlaBlaCar and the team members have proofed their sense of responsibility again!

This Christmas CSR party will live in our heart forever. Not just because of the lovely night but the donation for poor children. Everyone brought some toy from our home and wrap it with love.

Such an honour to be involved in an important social night and celebration like this! BlaBlaCar thx to be with you! Merry Christmas dear kids!

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

 

8 dec

Köszönöm Budapest!

I love you Budapest!

CSR szolgálati közlemény!
Ma 3 dolognak is megörültem, amikor este 9 körül futottam egy kört a Margit-szigeten:
- járőrök több helyütt
- kamerák több helyütt
- a kanyarban egy vadi új frankó edzős parkrész

Köszönöm Budapest!

I was so happy to see many improvements on Margaret Island, Budapest.

During my run I've seen police patrol and CCTV cameras in different places plus an brand new outdoor training park.

I'm so happy! Thank you Budapest! Love is all around!

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

 

6 dec

generációk és vizuális kommunikáció

generations and visuality

Generációk - baby bommer x y z - és vizuális kommunikáció. Kezdve szüleim féle baby boomer generációjával a 60-as években.

These slides cover about my parents and my life of visual communication starting with baby boomers and finishing generation y & z.

 

 

 

6 dec

újlipótvárosi riport fotó

snapshot from Újlipótváros, Budapest

Leugrottam a boltba, közben egy instás katt a fotózás hiányérzet tompításáért --> esős uncsi idő ide vagy oda, szerintem ennek is van hangulata. [a legjobb fényképező az, ami épp nálad van: http://www.amazon.com/The-Best-Camera-Thats-With/dp/0321684788]

I stepped down to the shop and captured this. It was just good for easing my pain of lack of photography today. Despite of unfriendly weather this snapshot proofed Chase Jarvis quote from 2010 the best camera that's with you.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

 

 

3 dec

linkedin clicksforpix

Linkedin clicksforpix <-- itt is tessék követni! Ksz!

Linkedin clicksforpix <-- here is the link to follow. Thx!

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

30 nov

étel és termék fotózás

food and consumer goods photos

Egy delikát üzlet új honlapjához készítettem fotókat a minap. Egy kis ízelítőt láthattok az alábbiakban. Vannak itt étel fotók, termék fotók, mindenféle fűszer, sok sok finomság és alapanyag. Részletek később!

Sneak-peak of a food and other consumer goods photo shoot of an excellent delicatesse shop. The goal was to capture the highlights of the shop to illustrate the upcoming new website. Stick around!

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

 

 

 

27 nov

retro családi fotó

retro family portrait

Retró családi fotó a 80-as évek elejéről. Szerencsére mindenki jól van, beleértve a fényképezőgépeket is.

Retro family portrait from early 80s. Thanks God everyone is healthy - cameras no exception!

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

 

19 nov

Stílusos vidéki éttermiség SVÉT

Stylish countryside restaurants

A Stílusos vidéki éttermiség  SVÉT mára már több, mint egy jól csengő rendezvény sorozat. A road-show jellegű történet igazi branddé nőtte ki magát az elmúlt néhány évben. A Chianti étterem is a show része, emiatt a Stílusos vidéki éttermiség veszprémi zászlaját vettem most közelebbről szemügyre.

A SVÉT egyesület azonos felfogású, de eltérő stílusú éttermek baráti szövetsége. A SVÉT tagjai napi kapcsolatban állnak egyással, folyamatos szakmai munka folyik az egyesületen belül, melynek csúcspontja az éves rendezvények megtartása - forrás.

Stylish countryside restaurants. This is how they call this country wide restaurant team in Hungary which collects the best restaurants far from the capital city Budapest. The member of this team in Veszprém is the famous Italian style Chianti. So this flag clearly represents the high-end quality in the hospitality segment.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

18 nov

Összehangolt munka egy Chianti St.Andrea borvacsorán

High-level cooperation on a wine dinner at restaurant Chianti.

Összehangolt munka egy kiválóan sikerült Chianti St.Andrea borvacsorán. Az alábbi képeken betekintünk a kulisszák mögé is, hiszen egy ilyen esemény lebonyolítása igen komoly és összetett vendéglátós feladat. A mai vendégborász Dr. Lőrincz György volt, az utolsó fotón éppen ő dedikál.

A házigazda Chianti étterem a Stílusos Vidéki Éttermiség lánc megtisztelő tagja és a legfrissebb Gault & Millau 2016-os listáján is igen előkelő helyezést ért el a vidéki éttermek szakmai rangsorán. E helyről gratulálok és igen megtisztelő nekik dolgozni!

An excellent wine dinner like this requires cooperation from participants, as well as chef, the host and other crew members. The event was celebrated by the St.Andrea winery and its boss Dr. Lőrincz György namely.

The restaurant gained high ranking in the past few years and this year is even better as for the Hungarian restaurants's top list. Congratulations for the whole team and It's my pleasure to work with them delivering visual elements year after year.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

 

18 nov

Dr. Lőrincz György | St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet borvacsora

Dr. Lőrincz György | St. Andrea winery & wine dinner

Dr. Lőrincz György | St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet BORVACSORÁt megelőző pillanatokban megörökítettem a házigazdákat is (balról). Hamarosan jövök friss étel fotókkal és a borest legjellemzőbb riport fotóival.

The following group photo is about the hosts. And they are (form left):

Varga Roland | Chianti Étterem Konyhafőnök
Dr. Lőrincz György | St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet
Ruprecht László | Chianti Étterem Executive chef
Martonosi Zsolt | Chianti Étterem Étteremvezető
Macsinka János | Macok Bisztró és Borbár Séf

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

 

15 nov

Simply Red koncert Budapest 2009

Simply Red live Budapest 2009

Régi nagy kedvencem a Simply Red. 2009-ben jártam budapesti koncertjén, ott lőttem néhány képet, íme.

Simple Red is one of my favourite bands. I took some snapshots in their live show in Budapest back in 2009. Enjoy!

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

13 nov

generációk, fényképezőgépek és kamerák

generations and cameras

Lefotóztam veterán, baby boomer, x és z generációs fényképezőimet és kameráimat.

I took a photo of my cameras. They widely represents the generations named veterans, baby boomers, x and z.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

12 nov

CSR bejegyzés

CSR blogpost

Az alábbi GIF-et a linkedinről szerváltam, és azonnal azonosultam a mondanivalójával. Zsenialitása miatt ide a B.L.O.G.-ba is berakom, amúgy természetesen témájánál fogva a CSR menüpontban landol.

The following blogpost is a brilliant CSR illustration. This blew my mind & simply cannot find words to describe this topic better.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

8 nov
Robert Pattinson & Duran Duran


Robert Pattinson és Duran Duran? Fogalmam sem volt, mit kereshetnek együtt egy videóban. Míg nem tesóm küldte az alábbi Youtube linket a minap. Ez a Liberty dal amúgy kb. 25 éve látta meg a napvilágot a Duran Duran zenekartól. Jómagam (bakelit) nagylemezen hallgattam anno analóg lemezjátszóval.
Mit keres ez a dal egy fotós portálon? Egyrészt fantasztikus zene, nagyon jó a videó hangulata és a szereplő választás. Egyszerre érzéki, dinamikus, művészi, bizarr és retro. És hogy ne a levegőbe beszéljek, pár képet kivágtam a Youtube klipből, elsősorban Robert Pattinson rajongóknak, másrészt mentor célból. Köztudott, hogy színvonalas videókból sok minden tanulható, már ami a hatásos képi megjelenítést illeti. Íme!


Robert Pattinson and Duran Duran? What do they have in common? Robert Pattinson was born in 1986 when Duran Duran had a carreer peak. Wierd. The point is what I wanted to pontificate a bit is that this video is a serious artistic one with harmonic music tones.

As the band is one of my favourite ever I post it with love and enthusiasm. For female followers I cut some cool stuff from the motion picture about Robert Pattinson. All in all this video is artistic, sensual, dinamic, bizarre and retro at the same time. Enjoy!


 

Hogy lehet filmekből fotózást tanulni?
Netán érdekel a történetmesélés [visual storytelling] ?
Friss mentor cikkem épp ezzel foglalkozik.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

7 nov

Erőss Zsolt és Kiss Peti hegymászók - emlék falfirka [graffiti]

Zsolt Erőss & Péter Kiss alpinists' graffiti

Erőss Zsolt és Kiss Peti kiváló magyar hegymászók emlékére készült falfirka avagy graffiti - Filatorigát, Budapest. Sokszor bringázom arra, most lekaptam néhány jópofa vagy éppen bizarr darabot. [CSR megj.: csak ilyen és hasonló elhagyatott helyen szeretem a falfirkát, itt viszont nagyon]

Zsolt Erőss & Péter Kiss excellent Hungarian alpinists' graffiti. I only like this kind of art in abandoned places like this in Filatorigát, Budapest. So I love graffitis like this, just like one about Barbara Palvin back in 2013.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

5 nov

esküvői vicceskedés

wedding fun

Majdnem 4 éve készítettem ezt a vicces esküvői fotót Szegeden. Szeretek régebbi fotókat átalakítani, ezt kicsit szűkebbre vágtam és fekete fehérré alakítottam, hogy hatásosabba tegyen mondanivalóját.

I love selecting and modifying older photographs like this. Actually I converted it to black and white and cut back a little to emphasize emotions.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

 

3 nov

őszi képek instagram oldalamról

my favourite autumn instagram pictures

Tudjátok, imádom az őszt. Ha megengeditek, jól ki is maxolom. Íme kedvenc őszi fotóimból készült instagram válogatás.

As you know most adorable season is autumn for me. Please, let me max out it!

Here we go with some fine selection from my instagram page. Enjoy!

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

1 nov

óraátállítás a fényképezőgépeken

camera time setting

Nos az óraátállítást a fényképezőgépeken és kamerákon se feledjétek (téli időszámítás). Aztán 2016. március 30-án mehet minden vissza a nyári időszámításra.

Keep in mind! Time settings are very important to set correctly in cameras, too. Actually set it to winter mode.

Szúdy Péter Galéria - b.l.o.g. [Bővebben Lehet Olvasni Gondolataimról] 2015 V

 

 

előző blogok itt <<klikk

 

<< Vissza